Det bedste i dansk møbeldesign siden 1889

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Nyhedsbrevbetingelser

Når du tilmelder dig Bolighuset Rys nyhedsbrev accepterer du samtidig, at vi må udsende nyhedsbreve til dig på den opgivet mailadresse. Oplysninger vil hverken blive solgt, udlejet eller videregivet til tredjepart. Det er gratis at være medlem og medlemskabet kan til enhver tid afmeldes, hvis du ønsker det. Du skal blot skrive til mail@bolighuset-ry.dk eller afmelde direkte i sidst modtaget nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet vil vi holde dig informeret om aktiviteter i Bolighuset Ry i form af arrangementer, foredrag og udsalgsstart. Derudover vil vi holde dig opdateret om nyheder, kampagner, ekstraordinære tilbud, samt konkurrencer.

Kontaktformular på hjemmesiden

Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til, at vi må bruge følgende oplysninger: navn, by, tlf.nr. og mailadresse, samt tage stilling til og handle på den vedlagte besked. Oplysningerne vil blive brugt til at behandle din forespørgsel og indgå en eventuel aftale om ordre.

Vi gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under kontrolleret hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysningerne registreres hos Bolighuset Ry ApS og opbevares i 5 åri henhold til lovgivning.

Den dataansvarlige hos Bolighuset Ry er: Direktør, Peter Boye Larsen 

Som registreret hos Bolighuset Ry har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@bolighuset-ry.dk

Cookiepolitik på www.bolighuset-ry.dk

Bolighuset Ry anvender cookies og pixel på www.bolighuset-ry.dk (egne og tredjeparts) for at kunne forbedre din brugeroplevelse og skabe relevant indhold og markedsføring til dig på hjemmesiden og sociale medier. For at få den mest præcise statistik benytter vi cookies. Vi kigger udelukkende på de adfærdsmæssige mønstre, som du og de øvrige besøgende har. Bolighuset Ry registrerer ingen data, som kan bruges til at identificere dig personligt.

Hvad er cookies?

Cookies er en tekstbesked, der gemmes i din internetbrowsers filmappe, når du besøger et websted. Denne cookie giver www.bolighuset-ry.dk mulighed for at følge med i, hvor mange besøgende, der er på vores hjemmeside, samt at den besøgende tidligere har besøgt hjemmesiden. Cookien bliver udelukkende gemt lokalt på din computer, og data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at acceptere de cookies, vores hjemmeside anvender, da de hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen for dig og mange andre.

Ønsker du at fravælge cookies, der bruges til at opsamle statistik, kan dette gøres via følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Opbevaringstid af cookies

Cookies bliver gemt i et bestemt antal dage og slettes derefter automatisk på din computer. Vær dog opmærksom på at besøges hjemmesiden igen, bliver perioden fornyet.

Facebook

Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger Bolighuset Rys Facebook-side. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

De konkrete Facebook-sider administreret af Bolighuset RY er: Bolighuset Ry 

 https://www.facebook.com/BolighusetRy/ 

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siden afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.