Det bedste i dansk møbeldesign siden 1889

Nyhedsbrevbetingelser

Når du tilmelder dig Bolighuset Rys nyhedsbrev accepterer du samtidig, at vi må udsende nyhedsbreve til dig på den opgivet mailadresse. Oplysninger vil hverken blive solgt, udlejet eller videregivet til tredjepart. Det er gratis at være medlem og medlemskabet kan til enhver tid afmeldes, hvis du ønsker det. Du skal blot skrive til mail@bolighuset-ry.dk eller afmelde direkte i sidst modtaget nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet vil vi holde dig informeret om aktiviteter i Bolighuset Ry i form af arrangementer, foredrag og udsalgsstart. Derudover vil vi holde dig opdateret om nyheder, kampagner, ekstraordinære tilbud, samt konkurrencer.

Kontaktformular på hjemmesiden

Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til, at vi må bruge følgende oplysninger: navn, by, tlf.nr. og mailadresse, samt tage stilling til og handle på den vedlagte besked. Oplysningerne vil blive brugt til at behandle din forespørgsel og indgå en eventuel aftale om ordre.

Vi gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under kontrolleret hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysningerne registreres hos Bolighuset Ry ApS og opbevares i 5 åri henhold til lovgivning.

Den dataansvarlige hos Bolighuset Ry er: Direktør, Peter Boye Larsen

Som registreret hos Bolighuset Ry har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@bolighuset-ry.dk

Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger Bolighuset Rys Facebook-side. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

De konkrete Facebook-sider administreret af Bolighuset RY er: Bolighuset Ry

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siden afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.