UDSALGET er i gang! Se over 250 udsalgstilbud på designklassikere og besøg os i Ry!

Lørdag d. 06. april 2019

130 fantastiske år

130 ÅRS JUBILÆUM I BOLIGHUSET RY | Vi inviterer til jubilæumsweekend d. 6. og 7. april kl. 10.00-15.00. I år er det 130 år siden grundlægger Christian Rasmussen åbnede sin forretning i Ry med eget snedkerværksted i kælderen, hvor der blev produceret alt fra ligkister til lænestole. En spirende forretning, som voksede og tog form - og ligeledes gjorde familien, som nu har ejet Bolighuset Ry gennem 4 generationer. I dag er det 4. generation, søsterparret Anne Juhl og Mette Juhl Rasmussen, der ejer Bolighuset Ry, som til daglig drives af Butikchef Tanja Ahlmann.

En verden af design

– En drøm, et livsværk – og hvilket et af slagsen.

Vær med til at fejre Bolighuset Rys 130 års jubilæum d. 6. – 7. april. Vi inviterer dig til en herlig weekend og byder velkommen med et program, som er fyldt med (hvis du spørger os) det bedste indenfor dansk design.

Lørdag og søndag kan du møde repræsentanter fra anerkendte, danske møbelvirksomheder og nye skud på stammen, der står til rådighed og glæder sig til at vise smukke designermøbler og nyheder frem. Vi kan bl.a. byde velkommen til nyt brand, der for første gang viser deres produktlinje frem. Og så har vi selvfølgelig en masse skarpe jubilæumstilbud.

Foruden dette kan du opleve hele fire arbejdende værksteder i løbet af weekenden og deltage i konkurrencer om enestående designermøbler, heriblandt et gavekort på 10.000,- til køb af Erik Jørgensen møbler, Y-stol, LE KLINTs lampenyhed The Bouquet, Tiger spisebordsstol, Circle sofabord, A-magazine, VK-3 gulvløber, Badeanstalden 1 plaid og meget mere.

Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende jubilæumsweekend.

Lørdag d. 6. april kl. 10.00-15.00:

 

Repræsentanter fra danske møbelhuse:
Vi er stolte af at byde velkommen til repræsentanter fra danske møbelvirksomheder.

Arbejdende værksteder:
Erik Jørgensen kommer og polstrer lænestolen Ox Chair, som er indbegrebet af maskulinitet. Med sin stramme formgivning har Hans J. Wegner skabt den ultimative hvilestol, der med sin skulpturelle tyngde er lidt af en cliffhanger. Ønsker du at købe en Ox Chair, har du mulighed for at købe stolen, som du ser blive polstret. Tilmed kan du få din signatur skrevet på stolens skal under polstringen og dermed få en unik detalje.

Kom helt tæt på den unikke foldeteknik, som LE KLINT mestrer til perfektion.
Kom og oplev håndværket, som kræver fingresnilde og utallige timers træning, når LE KLINT viser os, hvordan deres ikoniske skærme bliver foldet i hånden. En teknik, som er blevet en del af LE KLINTs DNA gennem 75 år.

I vores tredje værksted kan du opleve Fredericia Furniture flette sædet på J16 gyngestolen, som er designet af Hans J. Wegner. En smuk, klassisk gyngestol, der inviterer til lange eftermiddagen med en god bog.

Søndag d. 7. april kl. 10.00-15.00:

Repræsentanter fra danske møbelhuse:
Vi er stolte af at byde velkommen til repræsentanter fra danske møbelvirksomheder.

Arbejdende værksteder:
Søndag har vi igen æren af LE KLINT i vores arbejdende værksted. Kom og oplev den unikke foldeteknik, som LE KLINT mestrer til perfektion. En teknik, som er blevet en del af LE KLINTs DNA gennem 75 år, hvor deres første lampeskærm blev foldet af arkitekt og civilingeniør P.V. Jensen-Klint til en petroleumslampe, som han ligeledes havde tegnet.

Aktiviteter i jubilæumsperiode d. 6. – 30. april 2019

UDSTILLING
Oplev Bolighuset Rys egen udstilling: “Nostalgiske øjeblikke – Vi takker for 130 fantastiske år”.
Vi har samlet det bedste, mest karakteristiske og betydningsfulde begivenheder i Bolighusets 130 år lange historie i en udstilling. Gå på opdagelse i historien og træd ind i en tidslomme, som blandt andet byder på eksporteventyr til USA i 1950’erne, eksklusivt opkøb af “The Chair” fremstillet af kongelig flådeeg og udsalgskataloger fra de sidste 30 år.

INVITATION | Virksomhedsbesøg hos Erik Jørgensen
Vi inviterer alle vores kunder, der køber et møbel fra Erik Jørgensen for mindst 20.000 kr. i perioden d. 6. – 30. april 2019 på virksomhedsbesøg til Erik Jørgensen møbelfabrik i Svendborg.
Få en unik chance for at se værkstedet, hvor møbler bliver til.

KONKURRENCE
Foruden de skønne præmier, du kan vinde i jubilæumsweekenden, kan alle besøgende i Bolighuset Ry i periode d. 6.-30. april 2019 deltage i konkurrencen om en Special Edition PH Koglen i messing med Poul Henningsens signatur.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en enestående weekend

 

Tidligere arrangementer

Afholdt

Lørdag d. 09. oktober 2021

DesigndagRy

Efteråret er skudt i gang. Det markerer vi naturligvis med et arrangement i Bolighuset Ry lørdag d. 9. oktober 2021. kl. 10.00-15.00. Denne gang har vi fokus på indretning, håndværk og god kvalitet. Vi får besøg af repræsentanter fra Danmar...
Afholdt

Søndag d. 22. marts 2020

Erik Ortvad kunstudstilling

Kunstudstillingen kan opleves fra d. 21. februar til midt marts 2020. Til fernisering d. 21. februar kl. 16.00 åbnede Henrik Ortvad, søn af Erik Ortvad, udstillingen med et personligt og fængende foredrag om Erik Ortvads liv og hans passion...
Afholdt

Fredag d. 21. februar 2020

Fernisering Erik Ortvad udstilling

Bolighuset Ry inviterer til fernisering fredag d. 21. februar kl. 16.00-18.00, hvor vi glæder os til at præsentere en samling af Erik Ortvads malerier, tryk og akvareller. Det er en ære at få lov til at udstille værker fra Erik Ortvads hånd...
Afholdt

Lørdag d. 28. september 2019

Lys på design

Efteråret er skudt i gang. Det markerer vi naturligvis med et arrangement i Bolighuset Ry d. 28. september 2019 kl. 10.00-15.00. Denne gang har vi fokus på belysning og lænestolen - den optimale sammensætning til dit læsehjørne. Vi får besø...
Afholdt

Lørdag d. 06. april 2019

130 fantastiske år

130 ÅRS JUBILÆUM I BOLIGHUSET RY | Vi inviterer til jubilæumsweekend d. 6. og 7. april kl. 10.00-15.00. I år er det 130 år siden grundlægger Christian Rasmussen åbnede sin forretning i Ry med eget snedkerværksted i kælderen, hvor der blev p...
Afholdt

Lørdag d. 29. september 2018

DANSKE DESIGNKLASSIKERE

FRA STREG TIL MØBEL! Kom helt tæt på og få svaret på, hvordan møbler bliver til. Vi byder på inspiration, nyheder, konkurrencer, arbejdende værksteder, gode tilbud, møde med repræsentanter, lækre forfriskninger og meget mere....
Afholdt

Lørdag d. 03. marts 2018

Fynsk Forår

Vi har taget en lille bid af Fyn med til Midtjylland og inviterer dig til Fynsk Forår i Bolighuset Ry. Vi byder på en lørdag med fynske fristelser, hvor du kan se årets nyheder og møde repræsentanter fra Carl Hansen & Søn, Montana og Erik J...
Afholdt

Torsdag d. 01. marts 2018

Foredrag med Marianne Wegner

Marianne Wegner holder gratis foredrag i Bolighuset Ry d. 1. marts 2018, hvor du kan høre om hendes passion, hobby og arbejde med glaskunst. Bolighuset Ry har æren af at være den første til at udstille Marianne Wegners egen produktion af gl...
Afholdt

Torsdag d. 02. november 2017

En aften med Børge Mogensens søn

Børge Mogensen (1914-1972) var en af efterkrigstidens mest indflydelsesrige arkitekter og Fredericia Furnitures første husdesigner. Han fandt inspiration over hele verden i sin ambition om at skabe brugsgenstande til hverdagen, der kunne ho...
Afholdt

Torsdag d. 26. oktober 2017

GRIBENDE FOREDRAG MED KNUD ERIK HANSEN

Carl Hansen & Søn er den største producent af Wegner møbler, men fremstiller foruden også design skabt af møbelarkitekter som Ole Wanscher, Kaare Klint, Frits Henningsen, Mogens Koch og nye unge designere. Knud Erik Hansens ambition er at s...
Le Klint
Carronade

Nyheder, tips og tilbud

Direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til indretning, gode råd om vedligeholdelse og skarpe tilbud direkte i din indbakke. Modtag invitationer til arrangementer, foredrag og se vores udsalgskatalog før alle andre. Vi glæder os til at dele vores viden og begejstring for møbler og design med dig.
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa