UDSALGET er i gang! Se over 250 udsalgstilbud på designklassikere og besøg os i Ry!

Lørdag d. 28. september 2019

Lys på design

Efteråret er skudt i gang. Det markerer vi naturligvis med et arrangement i Bolighuset Ry d. 28. september 2019 kl. 10.00-15.00. Denne gang har vi fokus på belysning og lænestolen - den optimale sammensætning til dit læsehjørne. Vi får besøg af repræsentanter fra Danmarks mest kendte møbelbrands, samt nyetablerede møbelvirksomheder, som viser os sæsonens nyheder, tilbud og står klar til en snak om møbler. Du får også et glimt bag facaden i designbranchen, når vi fletter Y-stole, polstrer Oda stolen, samler Patera pendel og plejer laminatborde.

Vi glæder os til at åbne dørene lørdag d. 28. september 2019 kl. 10.00 – 15.00 og byde jer indenfor til en hyggelig og oplysende lørdag.

SPAR 20% ved køb over 10.000,-* kun denne dag

 

Til arrangementet kan du opleve:

Danmarkspremiere i Bolighuset Ry

RIKKE FROST PENDEL CALEO

Rikke Frost, vinder af “Danmarks næste designklassiker” har designet pendlen Caleo, som LE KLINT lancerer senere i år. Vi har æren af at være den første butik, som får lampen indendørs – en vaskeægte danmarkspremiere. Kom og oplev lampen d. 28. september 2019 og få en snak med repræsentant fra LE KLINT.

Danske designbrand

MØD REPRÆSENTANTER FRA

Le Klint, Carl Hansen & Søn, PP Møbler, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Brdr. Petersen og Form & Refine, der alle glæder sig til at vise jer sæsonens nyheder, fortælle historien bag møbelklassikerne og vejlede i valg af farver, materiale og pleje.

Arbejdende værksteder

OPLEV HÅNDVÆRKET

Kom tæt på håndværket bag store designklassikere. Vi får besøg af fletter fra Carl Hansen & Søn, som viser os, hvordan man fletter sædet på Hans J. Wegners berømte Y-stol.

Louis Poulsens dygtige montrice besøger os og viser, hvordan den skulpturelle pendel Patera samles – et håndværk, som kræver overblik og snilde.

I vores tredje værksted kan du opleve Brdr. Petersen polstre den smukke Oda Stol – et fascinerende håndværk bygget på stolte traditioner.

Foruden dette kan du få vejledning af Fritz Hansen om, hvordan man rengøre og vedligeholder dit spisebord med Ellipsebord.

VI PRÆSENTERER

Nye brands i Bolighuset Ry

Dette efterår kan vi også byde velkommen til hele tre nye brands i Bolighuset Ry. Vi håber, I tager godt imod.

Form & Refine fra Ry. Form & Refine blev grundlagt i 2018 af Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen og Lasse Lund Lauridsen baseret på en fælles vision om at skabe et værdibaseret brand. D. 28. september kan I møde skaberne bag Form & Refine – se deres kollektion her.

Tæpperne fra NordicModern er endelig landet i butikken. Vi har fyldt udstillingen med de smukke vævede tæpper, som er designet af Vibeke Klint. I foråret havde vi æren af at være den første butik, som kunne vise tæpperne. Virksomheden NordicModern som har rettighederne til Vibeke Klint tæpperne er skabt af Nana Fenge og Peter Kampmann pga. deres passion for design og en tæt relation til Klint familien. Se kollektionen her.

Lillerød er en kurvefabrik med de fineste fletkurve, vi længe har set. Lillerød blev etableret i 1890 af familien Johansson, som emigrerede fra Sydsverige til Lillerød (udenfor København). I 2016 genåbnede Lisbeth Kamstrup-Holm sammen med sin far, Lillerød. Familien Johansson var nære venner med Lisbeths bedsteforældre og hun videregiver nu Lillerøds historie og kollektion. Se den her.

VIND DESIGNERMØBLER

Deltag i konkurrencer

Som altid vil vi gerne forkæle jer, og udlodder i samarbejde med repræsentanter fra kendte designhuse, en række flotte præmier. Deltag i konkurrencerne i butikken. Vi serverer også lidt godt til ganen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig dag med lys på design.

 

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, kampagner, Limited Edition og gavekort.

Tidligere arrangementer

Afholdt

Lørdag d. 09. oktober 2021

DesigndagRy

Efteråret er skudt i gang. Det markerer vi naturligvis med et arrangement i Bolighuset Ry lørdag d. 9. oktober 2021. kl. 10.00-15.00. Denne gang har vi fokus på indretning, håndværk og god kvalitet. Vi får besøg af repræsentanter fra Danmar...
Afholdt

Søndag d. 22. marts 2020

Erik Ortvad kunstudstilling

Kunstudstillingen kan opleves fra d. 21. februar til midt marts 2020. Til fernisering d. 21. februar kl. 16.00 åbnede Henrik Ortvad, søn af Erik Ortvad, udstillingen med et personligt og fængende foredrag om Erik Ortvads liv og hans passion...
Afholdt

Fredag d. 21. februar 2020

Fernisering Erik Ortvad udstilling

Bolighuset Ry inviterer til fernisering fredag d. 21. februar kl. 16.00-18.00, hvor vi glæder os til at præsentere en samling af Erik Ortvads malerier, tryk og akvareller. Det er en ære at få lov til at udstille værker fra Erik Ortvads hånd...
Afholdt

Lørdag d. 28. september 2019

Lys på design

Efteråret er skudt i gang. Det markerer vi naturligvis med et arrangement i Bolighuset Ry d. 28. september 2019 kl. 10.00-15.00. Denne gang har vi fokus på belysning og lænestolen - den optimale sammensætning til dit læsehjørne. Vi får besø...
Afholdt

Lørdag d. 06. april 2019

130 fantastiske år

130 ÅRS JUBILÆUM I BOLIGHUSET RY | Vi inviterer til jubilæumsweekend d. 6. og 7. april kl. 10.00-15.00. I år er det 130 år siden grundlægger Christian Rasmussen åbnede sin forretning i Ry med eget snedkerværksted i kælderen, hvor der blev p...
Afholdt

Lørdag d. 29. september 2018

DANSKE DESIGNKLASSIKERE

FRA STREG TIL MØBEL! Kom helt tæt på og få svaret på, hvordan møbler bliver til. Vi byder på inspiration, nyheder, konkurrencer, arbejdende værksteder, gode tilbud, møde med repræsentanter, lækre forfriskninger og meget mere....
Afholdt

Lørdag d. 03. marts 2018

Fynsk Forår

Vi har taget en lille bid af Fyn med til Midtjylland og inviterer dig til Fynsk Forår i Bolighuset Ry. Vi byder på en lørdag med fynske fristelser, hvor du kan se årets nyheder og møde repræsentanter fra Carl Hansen & Søn, Montana og Erik J...
Afholdt

Torsdag d. 01. marts 2018

Foredrag med Marianne Wegner

Marianne Wegner holder gratis foredrag i Bolighuset Ry d. 1. marts 2018, hvor du kan høre om hendes passion, hobby og arbejde med glaskunst. Bolighuset Ry har æren af at være den første til at udstille Marianne Wegners egen produktion af gl...
Afholdt

Torsdag d. 02. november 2017

En aften med Børge Mogensens søn

Børge Mogensen (1914-1972) var en af efterkrigstidens mest indflydelsesrige arkitekter og Fredericia Furnitures første husdesigner. Han fandt inspiration over hele verden i sin ambition om at skabe brugsgenstande til hverdagen, der kunne ho...
Afholdt

Torsdag d. 26. oktober 2017

GRIBENDE FOREDRAG MED KNUD ERIK HANSEN

Carl Hansen & Søn er den største producent af Wegner møbler, men fremstiller foruden også design skabt af møbelarkitekter som Ole Wanscher, Kaare Klint, Frits Henningsen, Mogens Koch og nye unge designere. Knud Erik Hansens ambition er at s...
Le Klint
Carronade

Nyheder, tips og tilbud

Direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til indretning, gode råd om vedligeholdelse og skarpe tilbud direkte i din indbakke. Modtag invitationer til arrangementer, foredrag og se vores udsalgskatalog før alle andre. Vi glæder os til at dele vores viden og begejstring for møbler og design med dig.
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa