Designere

Bolighuset Ry er kendetegnet af en klar profil, som dÌkker over det bedste i dansk design. Her er fokus pü de store møbelarkitekter og designere, som er stÌrkt reprÌsenteret, heriblandt Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul KjÌrholm, Finn Juhl og Poul Henningsen. Udstillingen gemmer ogsü pü designs fra nyere designere, süsom Jaime Hayon, GamFratesi, Hee Welling, ARDE og Anderssen & Voll.

0-9

Le Klint
Carronade

Nyheder, tips og tilbud

Direkte i indbakken
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og fü inspiration til indretning, gode rüd om vedligeholdelse og skarpe tilbud direkte i din indbakke. Modtag invitationer til arrangementer, foredrag og se vores udsalgskatalog før alle andre. Vi glÌder os til at dele vores viden og begejstring for møbler og design med dig.
“
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
”
Helle, Skanderborg
“
Jeg kører gerne til Ry for at fü lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og sü var han meget venlig.
”
Helle, Silkeborg
“
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
”
Frands, København
“
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
”
Karin og Jesper, Herning
“
Fra det øjeblik man trÌder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt sÌrlig atmosfÌre. Man er omgivet af spÌndende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
”
Jette og Bo, Grenaa