Erhverv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iusto molestias similique ut voluptatem. Accusantium ad autem, blanditiis ex mollitia nemo quo sed tempore. Exercitationem perspiciatis praesentium qui ratione sunt voluptatibus!

FĂĽ hjĂŚlp til indretning

BOOK ET PERSONLIGT MØDE
Har du mistet overblikket over din indretning? Skal du flytte? Eller mangler du sparring og inspiration til at knĂŚkke koden i din indretning? FĂĽ rĂĽd, hjĂŚlp og vejledning af vores indretningsarkitekt. Vi tilbyder indretningshjĂŚlp til private og erhverv.
Gry Dinesen — Indretningsarkitekt og sælger
“
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
”
Helle, Skanderborg
“
Jeg kører gerne til Ry for at fü lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og sü var han meget venlig.
”
Helle, Silkeborg
“
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
”
Frands, København
“
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
”
Karin og Jesper, Herning
“
Fra det øjeblik man trÌder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt sÌrlig atmosfÌre. Man er omgivet af spÌndende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
”
Jette og Bo, Grenaa