Sammen skaber vi dit drømmehjem

FÅ HJÆLP TIL DIN INDRETNING

Har du mistet overblikket over din indretning, skal du flytte eller trænger du blot til et par friske øjne på din indretning? Hos Bolighuset tilbyder vi at afholde et personligt møde med dig, om indretning af din bolig. Her kan du få et visuelt overblik over dine rum, nye idéer og muligheden for at få skabt et hjem, hvor du føler dig godt tilpas.

Book en konsultation med Gry Dinesen, indretningsarkitekt
Gry har næsten 20 års erfaring som møbelarkitekt, designer og indretningsarkitekt og besidder en stor viden om, hvordan man fremmer rummets egenskaber, udnytte lyset og ikke mindst indretter personligt.

Sådan skaber vi din drømmebolig
Book et møde med Gry og orienter hende om, hvad du ønsker. Ud fra dette, danner hun sig et overblik over, hvilke rum, du gerne vil have hjælp til  og får indblik i, hvem du er. Alt afhængig af dine ønsker og behov for vejledning, kommer Gry med idéer på selve mødet, og/eller fortsætter samarbejdet.

Har du brug for inspiration, nye input eller råd fra én, der kan skabe sammenhæng og harmoni hjemme hos dig? Kontakt Gry på telefon 40 60 21 57 eller mail gd@bolighuset-ry.dk og aftal et møde.

Pris:
Timepris for indretningsrådgivning kr. 900,-  inkl. moms

 

 

”Min opgave er at få det mest optimale ud af hvert rum og skabe sammenhæng mellem alle rum i huset. At gøre huset til et hjem, hvor trivsel er i fokus.

Det er vigtigt, at et hjem er en positiv oplevelse, hvor det er harmonisk, funktionelt og er tilpasset dine ønsker og personlige stil, så hjemmet afspejler, hvem der bor der.”

 

Guide til 7 smukke sengelamper

SÅDAN FINDER DU LAMPEN TIL SOVEVÆRELSET

I gennemsnit bruger vi ca. en tredjedel af vores levetid i sengen, hvis man antager, at vi får omkring 6-8 timers søvn. Men for mange danskere bruges soveværelset til meget mere end at sove i. Vi bruger soveværelset til at gøre os klar om m...

Få hjælp til indretning

BOOK ET PERSONLIGT MØDE
Har du mistet overblikket over din indretning? Skal du flytte? Eller mangler du sparring og inspiration til at knække koden i din indretning? Få råd, hjælp og vejledning af vores indretningsarkitekt. Vi tilbyder indretningshjælp til private og erhverv.
Gry Dinesen — Indretningsarkitekt og sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa