Få FRI FRAGT med levering til hoveddøren (eksklusiv montering og udpakning).

Vedligeholdelse

Guide

Rengøring af Kubus stage

Se videoen "Sådan rengøres din Kubus lysestage" og lær, hvordan du nemt og bedst rengøre din Kubus lysestage.

Guide

Pas på dine møbler

Tillykke med de nye møbler. Boligen, og specielt møblerne, er en vigtig del af vores tilværelse, hvor de er med til at skabe vores livskvalitet. Derfor, pas godt på dine møbler. Det er de bedst tjent med. Her kan du finde hjælpe til vedlige...

Guide

Møbelstof

Forlæng dine møblers levetid ved at pleje og vedligehold dem bedst muligt. Det er ikke kun møbler af træ, laminat eller læder, som skal plejes. Polstret møbler har i den grad også brug for en kærlig hånd. Jævnlig rengøring og rensning er vi...

Guide

Læder

Læder er et levende materiale, der reagerer på de omgivelser, det står i, så med den rette pleje og vedligeholdelse, kan du have glæde af dine lædermøbler i rigtig mange år fremover. Men som med alt andet kræver det regelmæssig rengøring og...

Skal vi levere dine møbler?

FRA VORES DØR TIL DIN
Vi tilbyder både leverings- og monteringsløsninger. Vores egne chauffører og montører har hænderne skruet godt på. Ønsker du, at vi leverer dine møbler, kan du tilkøbe montering. Få dit møbel samlet, hængt op og placeret inden vi tager af sted – og vi tager naturligvis emballagen med os igen.
Henrik Kaas — Sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning