Guide

Laminat

Højtrykslaminat er særdeles robust og kræver ingen speciel vedligeholdelse. Ved almindelig brug er højtrykslaminat nem at renholde. Regelmæssigt rengøring med  laminatrens, er som regel tilstrækkelig til at holde overfladen ren og pæn.

Det er vigtigt, at du følger pleje- og vedligeholdelsesanvisningen fra den leverandør, dit produkt er fra. Du finder vedligeholdelsesguide på leverandørernes hjemmeside. Vi har samlet et udvalg til dig her: Fredericia Furniture, Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, dk3, Montana Furniture, Louis Poulsen, Naver Collection, PP Møbler og Søren Lund Møbler.

Laminat

Der tages forbehold for variationer/udsving i farve og struktur, f.eks. tillægsplader i udtræksborde. Da laminatborde benyttes i mange forskellige sammenhænge, bliver overfladen snavset og plettet af mange forskellige årsager.

Husk: 

– laminat tåler ikke varme genstande, f.eks. gryder/pander, fyrfadslys osv.

– beskyt laminaten mod ridser fra f.eks. ovnfade, stentøj, keramik, med f.eks. filt.

– følg altid brugsanvisningen for det pågældende rengøringsmiddel.

– anvend et så mildt og skånsomt rengøringsmiddel som muligt.

– ved anvendelse af andre rengøringsmidler end laminatrens, skal overfladen efter-  følgende afvaskes med varmt vand.

– anvend aldrig slibende rengøringsmidler, så som skurepulver, ståluld, nylonsvamp eller lignende, der kan ridse overfladen.

– voks, politur o.lign., som kan forsegle snavs og hæmme rengøring, må ikke anvendes.

– der findes intet universalt rengøringsmiddel, som kan løsne alt snavs og fjerne alle former for pletter.

– brug altid skærefast underlag ved anvendelse af skarpe redskaber.

DAGLIG RENGØRING: 

  1. Spray laminatrens direkte på overfladen.
  2. Vent et par minutter.
  3. Aftør med en fugtig klud.
  4. Tør efter med en ren og tør klud.

Opdateret marts 2020 – for nyere opdateringer se producentens hjemmeside eller vejledning, som følger med produktet.

Skal vi levere dine møbler?

FRA VORES DØR TIL DIN
Vi tilbyder både leverings- og monteringsløsninger. Vores egne chauffører og montører har hænderne skruet godt på. Ønsker du, at vi leverer dine møbler, kan du tilkøbe montering. Få dit møbel samlet, hængt op og placeret inden vi tager af sted – og vi tager naturligvis emballagen med os igen.
Henrik Kaas — Sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa