Guide

Nanolaminat

Nano laminat overflader kræver ingen særlig vedligeholdelse. Nano laminat er et innovativ materiale med unikke egenskaber, såsom lav lysrefleksivitet, termisk helbredelse af microskrammer, anti-fingreaftryk, forbedrende anitbaktielle egenskaber samtidig med at laminatoverfladen er modstandsdygtig mod ridser og skrammer, tør varme samt syreopløsningsmidler og husholdningsreagenser.

Det er vigtigt, at du følger pleje- og vedligeholdelsesanvisningen fra den leverandør, dit produkt er fra. Du finder vedligeholdelsesguide på leverandørernes hjemmeside. Vi har samlet et udvalg til dig her: Fredericia Furniture, Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, dk3, Montana Furniture, Louis Poulsen, Naver Collection, PP Møbler og Søren Lund Møbler.

Nanolaminat

Det anbefales at nano laminat overflader rengøres regelmæssigt med en fugtig klud opvredet i varmt vand eller milde rengøringsmidler. Udover dette anbefales det, at bruge en melamin skumsvamp – en så kaldt magisk svamp – til rengøring og vedligeholdelse af overfladerne.

Næsten alle husholdnings rengøringsmidler eller desinfektionsmidler kan nemt bruges til den daglige rengøring af nano laminat overflader.

I tilfælde af snavs , der ikke kan rengøres med almindelige husholdnings rengøringsmidler, anbefales det at bruge ikke-aggressive aromatiske opløsningsmidler.

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at tage følgende forholdsregler:

  • Produkter der indeholde slibemidler, slibesvampe eller uegnede produkter som sandpapir eller ståuld må ikke bruges på nano laminat overflader.
  • Produkter der er meget alkaliske eller har et højt syreindhold skal undgås, da de forårsager pletter.
  • Ved brugen af ikke-aggressive aromatiske opløsningsmidler, skal kluden være helt ren, så der ikke efterlades mærker på overfladerne.
  • Brug ikke polermidler eller voksbasseret rengøringsmidler, som vil skabe et klæbende lag på nano laminat overfladerne, hvor snavs kan sætte sig.

Såfremt du er i tvivl, har spørgsmål til behandlingen eller hvis nano laminat overfladen får en større skade, kan du rette henvendelse til Bolighuset.

Opdateret marts 2020 – for nyere opdateringer se producentens hjemmeside eller vejledning, som følger med produktet.

Skal vi levere dine møbler?

FRA VORES DØR TIL DIN
Vi tilbyder både leverings- og monteringsløsninger. Vores egne chauffører og montører har hænderne skruet godt på. Ønsker du, at vi leverer dine møbler, kan du tilkøbe montering. Få dit møbel samlet, hængt op og placeret inden vi tager af sted – og vi tager naturligvis emballagen med os igen.
Henrik Kaas — Sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa