Guide

Pas på dine møbler

Tillykke med de nye møbler. Boligen, og specielt møblerne, er en vigtig del af vores tilværelse, hvor de er med til at skabe vores livskvalitet. Derfor, pas godt på dine møbler. Det er de bedst tjent med. Her kan du finde hjælpe til vedligeholdelse, så du får mest mulig glæde af dine nye møbler. Alle ting og materialer der bruges, slides med årene og de fleste materialer kræver lidt vedligeholdelse en gang imellem.

For at hjælpe dig, med at passe på dine møbler, har vi vedlagt folderen Pas på din nye møbler…. I folderen finder du anvisning til pleje af de mest almindelige materialer samt gode råd om den daglige brug.

Her kan du se en oversigt over hvilke materialer du finder i folderen:

 • Linoleum
 • Læder
 • Madresser
 • Elevationsbunde
 • Møbelbetræk
 • Plast
 • Polstermaterialer
 • Rørflet, Rattan, Peddigør m.m.
 • Stål og Aluminium
 • Træmøbler
 • Udemøbler

Ikke to familier slider møblerne ens, og derfor skal man være opmærksom på hvordan møblerne bruges. Er det et hjem med stor trafik af gæster, børn, hunde, katte osv., vil både betræk, maling og lakoverflader, slides hurtigere end i husstande med en enlig, der sjældent er hjemme. Samtidig med påvirkes alle møbler af sollys, og selv det mest farveægte kan falme. Derfor bør alle møbler, både træ, stof og læder, beskyttes mod direkte sollys. Specielt i vinterhalvåret, hvor solen står lavt og kommer direkte ind i stuerne, er gardiner eller persienner påkrævet. Når vi sidder eller ligger i møblerne, kommer kroppen i tæt kontakt med betrækket. Sved kan påvirke læder og stof, og visse mediciner kan give øget svedafsondring og ændre svedens kemi.

Vær opmærksom på disse forhold, og sørg altid for en grundig rengøring, det forlænger møblernes levetid.

Tænk Dem om
Selvom møbler kan se store og robuste ud, tåler de ikke alle påvirkninger. Fx kan armlæn være udformet som en ”vinge”. Det er ikke sikkert, at armlænet tåler, at man sidder på det eller løfter i det. ”Løse puder”, der er syet fast til sofaen, kan naturligvis ikke holde til, at man løfter i dem. Glasborde må man ikke stå eller sidde på, og lågerne på reolen må man ikke støtte sig til. Ligesom man ikke må sætte sig på vedhængte sengeborde.

Fejlbehandles møblerne, er man selv ansvarlig for evt. skader, eller forkortet levetid.

Læs derfor denne folder: Pas på din nye møbler…

 

 

Skal vi levere dine møbler?

FRA VORES DØR TIL DIN
Vi tilbyder både leverings- og monteringsløsninger. Vores egne chauffører og montører har hænderne skruet godt på. Ønsker du, at vi leverer dine møbler, kan du tilkøbe montering. Få dit møbel samlet, hængt op og placeret inden vi tager af sted – og vi tager naturligvis emballagen med os igen.
Henrik Kaas — Sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa